Saneeraus Gurut Oy suorittaa kylpyhuoneremontit ja kaiken kattavat saneeraukset Järvenpäässä ja ympäryskunnissa. Palvelemme yli 20 vuoden kokemuksella niin kotitalouksia kuin myös eri alojen yrityksiä kaikenlaisissa remonttitarpeissa.

Me toteutamme kylpyhuoneideat ja -unelmat

Olipa näkemyksesi uudesta kylpyhuoneesta millainen tahansa, me toteutamme sen ammattitaidolla. Puramme vanhan tilan, teemme kosteuseristykset ja suoritamme kaakeloinnit ja laatoitukset sekä kalusteasennukset näyttävällä työnjäljellä ja sovitussa aikataulussa. Lopputuloksena kylpyhuone, suihkutila tai WC, joka kestää käyttöä ja katsetta vuosien ajan.

Kosteuseristykset sertifioiduilta ammattilaisilta

Kylpyhuoneremontin yksi haastavimpia osia on kosteuseristysten tekeminen. Yrityksemme työntekijät omaavat VTT:n myöntämät märkätilojen vedeneristyssertifikaatit, joten tämä keskeinen työvaihe tehdään varmalla kädellä, oikein ja asetusten mukaisesti.

Soita ja tilaa kylpyhuoneremontti jo tänään!

Paras aika kylpyhuoneremontin toteuttamiseen on nyt heti - saat ammattitaidolla vesieristetyn, näyttävän ja mielesi mukaisen kylpytilan, joka nostaa myös samalla koko kotisi arvoa.
Puh. 050 3476660

Pyydä ilmainen remonttikartoitus Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seudulla!