Huoneistoremontti kohentaa kotisi tai toimitilasi ulkonäköä ja toimivuutta ammattilaisen toteuttamana. Saneeraus Gurut Oy suorittaa pintaremontit, kalusteasennukset, lattiatyöt, listoitukset ja muut työvaiheet 20 vuoden kokemuksella, asiakkaan toiveita ja tarpeita tarkkaan kuunnellen. Työskentelemme Järvenpään alueella ja palvelemme niin kotitalouksia kuin myös yrityksiä kaikissa remonttitoiveissa.

Pintaremontista kaiken kattavaan huoneistosaneeraukseen

Huoneistoremontti on erinomainen tapa kohottaa asuntosi asumismukavuutta ja samalla nostaa sen arvoa. Kun työt tehdään ammattilaisen toimesta, jälki on laadukasta ja sovittu aikataulu pitää. Sama pätee tietenkin myös yrityksen tiloihin: työntekijäsi kiittävät ja työteho paranee, kun toimitilat on remontoitu viihtyisiksi ja toimiviksi.

Huoneistoremontit avaimet käteen -periaatteella

Täyden palvelun yrityksenä tarjoamme tietenkin palvelujamme myös avaimet käteen -periaatteella: toteutamme remontit itse alusta loppuun, purkutöistä maalaukseen, lattia-asennukseen, tapetointiin, listoitukseen ja esimerkiksi kaappien asennukseen asti - mitä remonttitöitä ikinä tarvitsetkin.

Pyydä meiltä tarjous remontista jo tänään!

Pyydä ilmainen remonttikartoitus Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seudulla!